Expositie Tamboer Hoogeveen 2019

Vanuit mijn eindexamen-expositie in Groningen ben ik uitgenodigd om mijn werk te komen exposeren in de galerie van het theater de Tamboer in Hoogeveen. De expositie is te bezichtigen van 6 Maart 2019 t/m 29 April 2019 tijdens de openingsuren van het theater en 1,5 uur voor aanvang van een voorstelling.


Dutch Design Week 2018

21t/m28 okt 2018 mocht ik als Young Talent deelnemen aan de expositie van Manifestations op de Dutch Design Week in het Veemgebouw op de 9e verdieping. Hier heb ik geëxposeerd met het ontwerp Ruggespraak , ook kon je deze week een ontwerp van mij voorbij zien rijden in de bekende Dutch Design Rides. Op het dak van de ddw taxi heb ik het ontwerp met de twee kleine stoeltjes geplaatst.


Eindexamen expositie in de Suikerfabriek te Groningen

In Juli 2018 ben ik afgestudeerd met het ontwerp Ruggespraak. Daarmee heb ik de opleiding Product Design afgerond aan Academie Minerva. Daaruit volgde een eindexamenexpositie in de Suikerfabriek in Groningen die maar liefst 1 week duurde. Een hele leerzame en leuke week waarin ik ben genomineerd door een scout van Manifestations als onderdeel van de Dutch Design Week waar ik als exposant aan mag deelnemen. Een leuk vervolg!